OPPLEVELSER

Vi bygger stadig ut tilbudet med forskjellige opplevelsespakker som er tilgjengelig for bestilling for private kunder. På denne siden finner du opplevelsepakker som du kan bestille for mindre grupper. Hvis du er på utkikk etter arrangement som er åpen for alle, finner du disse HER

SMALAHOVEKVELD

Norwegian smalahove

Syns du smalahove er godt? Da kan du ha smalahovefest i Kråko, på PS Bryggekafé! Alt du trenger er å bestemme dato og samle vennene, vi gjør resten. Vil du ha kaféen for dere selv, må dere bestille en ukedag. Vil dere ha et langbord for dere selv når kaféen er åpen for andre gjester, kan dere bestille en fredag eller lørdag.

Smalahove fra Løne på Voss med kålrabistappe kr. 345,-
Øl eller Vinpakke med akevitt kr. 475,-

JULEBORD

Jul på PS Bryggekafé

Julebord er ikke bare for bedrifter. Årets koseligste førjulsfest kan fort bli den du har med gode venner og naboer, for eksempel i Kråko Sjøhytteområde.

Vil du ha lokalet for deg selv, bør du bestille en ukedag. Vil dere ha et langbord når kaféen er åpen for andre gjester, kan der bestille en fredag eller lørdag.

ØLSMAKING

En Liten Øl Mikrobryggeri

Et utvalg ølsorter presentert med en god historie og noe å bite i.

En Liten Øl er kjent for sine prisvinnende og spesielle ølsorter, og her har du sjansen til å få servert smaksprøver på tradisjonsrik drikke med historier som passer til.

Kr 250,- pr person, minimum 10 personer

KRANSELAG

Blingser med godt pålegg

Tett tak på hytta som er under oppføring?

Da vil du naturlig nok gjøre stas på bygningsfolkene med et kranselag.

Vi har flere enkle og greie menyer å velge mellom, og du velger selv om du vil ha maten levert på byggeplassen eller om du vil invitere til kranselag i kaféen.

Bli en stamgjest!

Så får du beskjed med en gang vi planlegger nye opplevelser som går an bestille: